Ripset ja kulmat

Täydellisen kauniit ja upeasti muotoillut kulmat korostavat kasvojesi piirteitä.

Ripsien- ja kulmien kestovärjäys

Kestovärjäys hoitaa ripsiä ja kulmakarvoja. Korostavat silmiä ja saavat ne näyttämään säihkyviltä vuorokauden ympäri. Värjäykset pysyvät jopa 4 viikkoa.

Pirteänä ja upeana säihkysilmänä jokaiseen aamuun. Uusi nuorekkaampi ilme: täydellisen kauniit ja upeasti muotoillut kulmat korostavat kasvojesi piirteitä.

Dollys Lash ripsien kestotaivutus

Dollysillä ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta.

Ripsipermanentilla ripset käännetään kauniisti ylöspäin, ripsientaivuttimia ei tarvitse enään käyttää. Ripsipermanentilla saadaan jäykimmätkin ripset kaareutumaan kauniisti. Ripsipermanentti sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisillekin. Yläsuuntaan käännetyt ripset avaavat silmää ja samalla kohottavat katsetta. Ripsivärin laittaminen tuuhentaa sekä korostaa ripsiä joissa on ripsipermanetti, eivätkä ripset tartu enään esimerkiksi silmälaseihin. Permanentti kestää ripsissä 6-8 viikkoa eli sen ajan kuin normaalipituinen ripsi uusiutuu. Ripsipermanentti kasvaa ripsistä ulos ja uudet ripset tulevat suorina ja hyväkuntoisina jälleen takaisin. Seuraava ripsipermanentti tehdään uudelleen vasta kun edellinen permanentti on kokonaan poistunut ripsistä. Ripsipermanentin yhteydessä tehdään myös ripsien kestovärjäystä , jolloin ripsistä tulee näyttävät, tummat ja kaarevat!

Varaa aika hoitoon helposti netistä!

Kauneushoitola Harmonic

Avoinna:

Avoinna sopimuksen mukaan.